Tuin aanleg

Tuin Aanleg

Op basis van het ontwerp, door ons, door u zelf of door een architect ontworpen, volgt een zeker zo belangrijk onderdeel: de aanleg. Bij de aanleg horen meerdere elementen: het eventueel afbreken en afvoeren van een bestaande tuin, het verzorgen van (her)bestrating: een oprit, paden en terrassen om het huis. De complete bouw van veranda’s, tuinhuisjes of schuren, maar ook het aanleggen van verlichting, schuttingen en poorten verzorgen wij voor u. Tevens het aanpassen of geheel vernieuwen van beplanting volgens een beplantingsplan.

Nadat het grondwerk gedaan is kan worden gestart met het bestraten van de terrassen, paden of een oprit.De tuin krijgt zo gaandeweg vorm, kleur en sfeer

Tijdens dit creatieve proces van tuinaanleg kan het zeker voorkomen dat er nieuwe wensen ontstaan. Uiteraard kunnen wij dan altijd samen overleggen hoe we de tuin in een nog fraaiere vorm kunnen gieten. Als uitgangspunt gebruiken we het ontwerp maar de realiteit is vaak een goede raadgever die meetelt. Het ontwerp en resultaat komen vaak naadloos overeen, door gezamenlijke inspanning kunnen we een nog mooier resultaat bereiken.

Nieuwsgierig geworden naar de resultaten van onze  afgemaakte projecten? neem dan een kijkje in ons foto album.